Interessant:

Speciale Chocolate voor Vodafone

nieuws 8 november 2006 om 13:18

LG introduceert exclusief voor Vodafone een speciale UMTS variant van de Chocolate telefoon. De UMTS uitvoering is vanaf november verkrijgbaar bij Vodafone en zal KU800 gaan heten.

De Chocolate telefoon is hét grote mobiele telefoonsucces van LG in 2006. De UMTS versie is de laatste versie die aan het Chocolate assortiment wordt toegevoegd. Eerder introduceerde LG al een zwarte, roze, witten en wijnrode versie.

De LG KGU800 ondersteunt de UMTS-communicatiediensten van Vodafone Live!, waaronder Live TV, Music Donwloads, beeldbellen en mobiel e-mailen. Verder is het toestel voorzien van een 2 megapixel camera met geïntegreerde flitser.

De UMTS versie van de Chocolate beschikt daarnaast over een Bluetooth-stereoprofiel voor een draadloze verbinding met een stereoheadset, een 'OK'-knop voor handsfree bellen, MMS, 'long SMS' en de mogelijkheid om MP3's af te spelen. Met een externe geheugenkaart kan het interne geheugen van 60MB uitgebreid worden tot 1GB. Hierdoor kunnen gebruikers al hun favoriete muziek en andere downloads van de Vodafone live! portal opslaan. De MP3-tracks kunnen gebruikt worden als ringtones en SMS-tones.