Interessant:

Speciale vrouwen navigator

nieuws 6 september 2006 om 10:11

Mio introduceert een navigator speciaal voor vrouwen. De H610 is het eerste GPS systeem dat speciaal is ontworpen voor de vrouw van vandaag. De H610, een stijlvol en licht model dat met een 2,7” touchscreen is uitgerust, wordt met twee uitwisselbare deksels geleverd. Vanaf nu kan je jouw navigatietoestel aanpassen naargelang je outfit of humeur.

De H610 is echter niet alleen een mooi product. Het apparaat is uitgerust met de nieuwste MioMap v3-navigatiesoftware en de recentste wegenkaarten van 24 Europese landen van Tele Atlas. Naast het ruime aanbod standaardfeatures biedt het apparaat ook navigatiemogelijkheden op het terrein, waarschuwt het de gebruiker bij de nadering van flitspalen, kan het in een wandel- en fietsmodus worden ingesteld, etc.

“Wie op de huidige markt succesvol wil zijn, moet technologie en design met elkaar weten te combineren,” aldus Marketing Manager Leo Exter van Mio Technology Europe. “Bij Mio Technology zorgen we er niet alleen voor dat onze producten de recentste navigatietechnologie en heel wat waar voor hun geld bieden, maar besteden we ook heel wat aandacht aan het design. Want uitgerekend met dit aspect onderscheiden we ons van de concurrentie.”

De H610 beschikt niet alleen over GPS-features, maar kan ook dienst doen als fotoviewer, gameconsole, MP3-speler (tot 17 uur autonomie) en video-player.

Andere nuttige extra’s zijn de vooraf geïnstalleerde WorldMate-software die plaatselijke weersinformatie verstrekt, vreemde valuta in realtime omrekent en informatie geeft over maten en belcodes.

De H610 beschikt over 1 GB geheugencapaciteit voor foto's, muziek en/of videobestanden. Met behulp van een standaard SD/MMC-kaart kan die capaciteit tot 4 GB worden uitgebreid.