Interessant:

Packard Bell introduceert nieuwe lijn navigatie-pda's

nieuws 22 augustus 2006 om 21:17

Packard Bell komt met een nieuw navigatiesysteem: Compasseo. Het systeem is uitgerust in een zeer compact formaat, met touchscreen interface. De Compasseo is de opvolger van de in het voorjaar geïntroduceerde, Packard Bell GPS 400. De Compasseo is veel compacter dan zijn voorganger.

De Compasseo beschikt over een 3,5-inch kleurendisplay met een touchscreen. Dankzij de Dual –Mode is de Compasseo een van de weinige navigatiesystemen die zowel in de auto als daarbuiten te gebruiken is.

De Compasseo wordt geleverd met Destinator Navigatie Software en NAVTEQ-kaarten. De interface biedt 2D- of 3D- kaarten, in combinatie met gesproken aanwijzingen. Het nieuwe Packard Bell navigatiesysteem biedt de mogelijkheid om adressen en Points of Interest op te slaan. Naast een navigatiesysteem, is de Compasseo een klein entertainment center voor het bekijken van foto’s en het beluisteren van mp3’s.

De Compasseo wordt standaard geleverd met een carkit, geschikt voor iedere auto. De Packard Bell Compasseo is verkrijgbaar vanaf 279 euro, inclusief BTW.