Interessant:

BN'ers bloggen mobiel voor goede doel

nieuws 10 juli 2006 om 20:07

De komende week introduceert Giel Beelen in zijn radioprogramma de xblogger. Op een speciaal ontwikkelde site houden BN’ers tijdens de uitzending een weblog bij met behulp van een K800i. Voor de luisteraars van Giel’s programma is het de kunst om - aan de hand van de hints die de BN’ers met woord en beeld geven - te raden wie de mysterieuze Mr. of Mrs. X die dag is.

Aan de actie en de site is bovendien een sms-spel gekoppeld, waaraan de luisteraars en de bezoekers van http://www.xblogger.nl/ de hele dag tot 18.00 kunnen meedoen. Het geld dat hiermee opgehaald wordt, gaat naar het goede doel. En niet zomaar een goed doel... Eén ding kan namelijk al verklapt worden over de xbloggers: ze zijn allemaal ambassadeurs van een goed doel.

Giel staat namelijk niet alleen bekend om zijn scherpe uitspraken en wilde acties, maar ook om zijn betrokkenheid bij maatschappelijke doelen. Giel: “Ik vind het altijd leuk om nieuwe technieken in m'n radioprogramma toe te passen. Velen hebben een mobieltje met camera en ik stimuleer graag het plaatsen van foto’s op weblogs. Volgende week gebruik ik dat meteen voor goede doelen, die kans laat ik niet liggen.

Deze actie vindt plaats ter promotie van de introductie van de Sony Ericsson K800i. Vanaf deze week is de K800i verkrijgbaar in alle telecom winkels.De Sony Ericsson K800i is de eerste telefoon waarmee je via de Picture Blogging-optie direct een eigen weblog kunt aanmaken. Via enkele klikken kun je nu je foto’s direct online zetten zodat al je vrienden en familie op de hoogte zijn van je belevenissen. Zelfs wanneer je niet in de buurt bent.