Interessant:

Packard Bell introduceert 2 GB flash speler

nieuws 15 mei 2006 om 12:58

Packard Bell Nederland breidt zijn assortiment mp3-spelers uit met een nieuw AudioKey Premium-model met een opslagcapaciteit van 2 GB flashgeheugen. Eerder bracht Packard Bell al een 1 GB-versie uit.

De AudioKey Premium heeft een glossy uitstraling door het glanzend zwarte materiaal in combinatie met zilvergrijs. Deze mp3-speler is uitgerust met een joystick voor eenvoudige toegang tot het menu en optimaal bedieningsgemak. De opslagcapaciteit van 2 GB is goed voor zo'n 520 mp3-bestanden of 720 WMA-bestanden.

Met de uitschuifbare usb-aansluiting zijn bestanden eenvoudig van de computer op de mp3-speler te zetten. Het backlight-display bestaat uit zeven kleuren waardoor gebruikers hun favoriete achtergrondkleur kunnen instellen. Via de ingebouwde microfoon kan 128 uur aan spraak worden opgenomen. Eén AAA-batterij is goed voor 8 uur luisterplezier.

De AudioKey Premium is verkrijgbaar via het retailkanaal van Packard Bell en wordt geleverd inclusief oordopjes met halskoord. De adviesprijs bedraagt 129,99 euro (inclusief BTW). Naast een 2 GB-versie, is de AudioKey Premium vanaf vandaag ook verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256 BM (49,99 euro, inclusief BTW) en 512 MB (69,99 euro, inclusief BTW).