Interessant:

Packard Bell introduceert AudioDiva

nieuws 14 maart 2006 om 16:14

Packard Bell komt met een kleine mp3-speler met veel mogelijkheden. Met een formaat van nog geen 65 mm speelt de Packard Bell AudioDiva muziek en video af en zijn er foto's op te bekijken. De AudioDiva beschikt over een stijlvol design, een 65.000 kleurenscherm en is eenvoudig te bedienen.

De AudioDiva speelt mp3- en WMA-bestanden af. Foto’s en video’s kunnen eenvoudig op de AudioDiva worden gezet met de meegeleverde Magic Picture en Magic Movie software.

Packard Bell AudioDiva

“Strak design, klein formaat en toch veel mogelijkheden; dat zijn kenmerken van een mp3-speler die de consument zoekt. Een mp3-speler moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel”, zegt Hans Schinkel, country manager Packard Bell Nederland. “Met de AudioDiva spelen wij hierop in. Deze mp3-speler is niet alleen functioneel qua bedieningsgemak, maar hij is ook eenvoudig mee te nemen in iedere jaszak of handtas, hoe klein ook.”

De AudioDiva wordt geleverd in een luxe draagtasje, heeft oordopjes met halskoord en is beschikbaar in 256 MB en 1 GB uitvoering voor respectievelijk 99,99 euro en 159,99 euro.