Interessant:

Nieuwe iTunes biedt onder andere Outlook support

nieuws 8 september 2005 om 17:42

Vandaag en gisteren staan volledig in het teken van Apple. Naast de nano en de iTunes phone heeft de succesvolle iPod fabrikant nu ook een nieuwe versie van iTunes geintroduceerd, iTunes 5.0

De nieuwe iTunes is uitgebreid met een aantal nieuwe functies, en de interface is verder verbeterd. Zo heeft iTunes 5 een nieuwe zoekbalk waarmee gebruikers nog gemakkelijker kunnen vinden wat ze zoeken, een functie om afspeellijsten te ordenen in mappen en "Smart shuffle", een functie waarmee de gebruiker de willekeurigheid van de volgorde waarin de nummers worden afgespeeld, kan beïnvloeden. Bovendien kunnen Windows-gebruikers de adresgegevens en agenda's in Outlook met hun iPod synchroniseren.

Nieuw in de iTunes Music Store is ook een functie waarmee gebruikers toezicht kunnen houden op het gebruik van de Store door hun kinderen. Daarnaast is het aantal albumrecensies verder uitgebreid en heeft de iTunes Music Store nu een catalogus van meer dan twee miljoen nummers, waarmee dit de grootste internetmuziekcatalogus ter wereld is.

portablegear.nl