Interessant:

MPEG videocamera met MP3 afspeelmogelijkheid

nieuws 26 mei 2005 om 15:18

Samsung introduceert vandaag een leuk speledingetje voor de veeleisende mobiele gebruiker. De VP-M110 is een digitale camcorder, met fototoestel (10 x optische zoom!) en een MP3 speler.

De Samsung VP-M110 is een camcorder van nog geen 150 gram die flinke prestaties levert. Want het apparaatje dat achter een creditcard verstopt kan worden, is tegelijkertijd een digitale camcorder, digitaal fototoestel, MP3-speler, webcam, voicerecorder en opslag voor data.

De gebruiker kan 130 minuten aan video-opnamen of 2000 digitale foto's bewaren op het flash geheugen van 1 GB, dat hij met een extra geheugenkaart eenvoudig uitbreidt.

De VP-M110 maakt opnamen in de beste MPEG4-beeldkwaliteit. De digitale fotocamera met krachtige 10x optische zoom en ingebouwde flits doet aan kwaliteit niet onder.

Via de PictBridge-functie kan de gebruiker zijn mooiste foto's eenvoudig afdrukken. Hij hoeft hiervoor alleen de camera via een USB-kabel op een printer aan te sluiten. Wanneer de gebruiker de VP-M110 via dezelfde USB-kabel op de PC aansluit, tovert hij het apparaatje om tot webcam en kan hij live chatten met bekenden. De adviesverkoopprijs bedraagt € 749,00 inclusief B.T.W.

portablegear.nl