Interessant:

easyMobile van de zomer van start in Nederland

nieuws 7 april 2005 om 14:06

easyMobile, de mobiele tak van de easyGroup komt deze zomer naar Nederland. De easyGroup, onder andere bekend van easyJet, zal samen met Telfort proberen de Nederlandse markt te veroveren.

EasyMobile is een samenwerkingsverband tussen Deense operator TDC en de easyGroup van ondernemer Stelios Haji-Ioannou. TDC is met name actief in Noord en Centraal Europa.

"Ik heb hoge verwachtingen voor de introductie van easyMobile.com in Nederland. Dankzij de lancering in de U.K. hebben we onze eerste internationale ervaring opgedaan. Ondanks het feit dat Britse operators behoorlijk agressief hebben gereageerd op de introductie was de lancering in de U.K. een groot succes dat al onze verwachtingen overtrof."

"Ik ben ervan overtuigd dat de Nederlandse mobiele telefonieklanten net zo geïnteresseerd zullen zijn in ons concept, waarmee we ons willen onderscheiden door de best denkbare combinatie aan te bieden van kwaliteit, service en prijs."

"Het verheugt mij dat we een overeenkomst hebben gesloten met Telfort, een ideale partner voor easyMobile.com. Telfort is in Nederland de operator met de meeste wholesale expertise en biedt een stabiel netwerkplatform voor onze dienst", zegt Frank Rasmussen, CEO van easyMobile.com.

portablegear.nl