Interessant:

Hiptop als ideale mobiele communicator voor jongeren

nieuws 14 maart 2005 om 18:26

In Hollywood maken vele supersterren al gebruik van de Sidekick telefoon, KPN brengt deze mobiele communicator naar Nederland onder de naam Hiptop. De Hiptop kan gebruikt worden om te mailen, internetten, surfen en om te chatten.

De Sidekick was de afgelopen tijd vaak in het nieuws, aangezien Paris Hilton er een bezit. Haar Sidekick werd onlangs gekraakt en de gegevens van haar Sidekick belanden op het internet. Hilton's adresboek zat vol nummers van bekendheden en pikante foto’s van de jonge superster.

De Hiptop wordt ook wel de Blackberry voor jongeren genoemd. Het apparaatje is uitgerust met een volledig toetsenbord en een kleurenscherm. Deze gadget maakt gebruik van het GSM/GPRS netwerk. Jongeren kunnen zich van de massa onderscheiden met een Hiptop, door zijn unieke en moderne design.

KPN is momenteel in onderhandeling met MSN om de MSN Messenger standaard te installeren op de Hiptop. De Duitse KPN dochter E Plus biedt momenteel al de Hiptop aan . In Nederland zal KPN Hi een vernieuwde versie van de Hiptop aanbieden, de Hiptop 2.

Waarschijnlijk biedt Hi de Hiptop 2 aan met een flatfee abonnement ŕ 25 euro per maand, voor dit bedrag kan men nagenoeg onbeperkt surfen over het internet.

Emerce