Interessant:

Emblaze leidt mobiele telefoonmarkt nieuwe weg in

nieuws 14 februari 2005 om 17:25

Tijdens het 3GSM Congres in Cannes presenteren zich van oudsher veel nieuwkomers op de telecommarkt. Emblaze Mobile Limited is een Britse fabrikant van mobiele telefoons die de concurrentie aangaat met de gevestigde orde.

Emblaze wil met een provocatieve, frisse en open aanpak de huidige telefoonmarkt wakker schudden. Emblaze vindt dat de markt weinig vernieuwend is en er tegenwoordig weinig innovatie is te bespeuren. De kersverse directeur van Emblaze, Laurence Alexander, vindt dat consumenten recht hebben op een telefoontoestel die de huidige mogelijkheden van mobiele communicatie volledig benutten.

Volledig in overeenstemming met hun overtuigingen, zullen de Emblaze handsets meer zijn dan een normale telefoon. Emblaze zal telefoons presenteren die stilistisch zijn en veel weg hebben van een zeer modern en stijlvol modeaccessoire.

Emblaze richt zich op modebewuste consumenten, die willen opvallen in de huidige maatschappij. Via onderstaande link zijn foto's te bezichtigen van de nieuwe telefoons van Emblaze.

mysan.de