Interessant:

Vijfhonderd iPod eigenaren beleven muziekspektakel

nieuws 27 november 2004 om 01:03

De Apple iPod MP3 speler is allang meer dan een gewoon muziekspeler. Eigenaren van een iPod zien hun gadget als onderdeel van hun lifestyle. Zaterdag 27 november vindt er zelfs een heus iPod-feest plaats in een museum in Den Haag.

Vijfhonderd iPod-eigenaren verzamelen zich zaterdag in het GEM Museum voor actuele kunst in Den Haag om elkaar hun favoriete muziek ten gehore te brengen. Het feest is nu al een succes, de kaartverkoop verliep volgens de organisatoren zeer voorspoedig.

Tijdens het iPod-feest zal een DJ, de zogenaamde iHost, zorgen voor een vloeiende mix tussen de nummers van de verschillende feestbezoekers, iDJ's genaamd. Het publiek kiest de twee beste iDJ's uit, deze mogen aan het einde van de avond een halfuur lang tegen elkaar muziek draaien. Het eerste Nederlandse iPod-feest krijgt de slogan "Share Your Tunes".

Het concept voor de iPod-feesten is uit Amerika komen overwaaien. Daar zijn de feesten al een ware rage. De organisatoren van het Nederlandse iPod-feest willen in februari een iPod-feest in Amsterdam organiseren. Er wordt nog naar een geschikte locatie gezocht.

Planet Multimedia