Interessant:

Pocket PC gemakkelijk om te toveren tot routeplanner

nieuws 4 mei 2004 om 22:55

Nu Pocket PC's steeds krachtiger worden, brengen elektronicafabrikanten steeds geavanceerdere toevoegingen uit voor de Pocket PC's. Zo brengt Garmin een GPS module uit die simpelweg in het CompactFlash slot gestopt kan worden.

De Garmin cf Que 1620 wordt geleverd met navigatiesoftware en werkt op alle moderne Pocket PC's die uitgerust zijn met een insteekslot voor CompactFlash kaarten. Zo tover je jouw PDA in een handomdraai om tot routeplanner.

De Que 1620 kan net zoveel als een reguliere GPS routeplanner, een aangename stem begeleidt je door het hedendaagse drukke verkeer. In geval van wegwerkzaamheden of onverwachte omleidingen berekent de Que 1620 automatisch een nieuwe route.

Bovendien kunnen adressen uit het adresboek worden gekoppeld aan de Que 1620, waardoor je met een druk op de knop de route krijgt voorgelegd naar je contactpersonen.

Vanaf deze maand is de Que 1620 verkrijgbaar. De GPS module wordt geleverd met mappen van Europa, Amerika en Afrika. Er kunnen eventueel gedetailleerde mappen worden toegevoegd aan de 64 MB geheugen op de Flash kaart.

infoSync World