Interessant:

Samsung Galaxy M20 verschijnt in Nederland

nieuws 21 mei 2019 om 15:13

De Samsung Galaxy M20, die eerder al in India verscheen, komt naar Nederland. Het toestel heeft een krachtige 5.000 mAh-batterij en een 6,3 inch FHD+ Infinity-V display, waardoor het toestel geknipt is voor het bekijken van content.

“Het leven makkelijker maken met technologie. Dat is wat wij doen, voor iedereen”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De Galaxy M20 is een snelle smartphone die het meer dan de hele dag volhoudt en een goede camera heeft. Met het Infinity-V display en andere innovaties doen wij daar nog een schepje bovenop.”

Grote accu en scherm

De Galaxy M20 heeft een 6,3 inch FHD+ Infinity-V display. Een krachtige 5.000 mAh-batterij, zorgt voor een enorm uithoudingsvermogen, zodat je heel de dag muziek en video kan luisteren en bekijken. De energiebesparingsfuncties zorgen bovendien voor een laag stroomverbruik. Met de snellaadfunctie kijk je met 10 minuten opladen 1 uur video of luister je 7 uur lang naar je favoriete muziek.

Samsung Galaxy M20
Samsung Galaxy M20

Dual Camera Galaxy M20

De Dual Camera van de Galaxy M20 bootst het menselijk oog na via Live Focus. Met de Bokeh-modus voeg je dromerige scherptediepte toe aan foto’s, terwijl je met de Ultra Wide Camera alles vastlegt dat jij ziet. De hoofdcamera aan de achterkant heeft een 13-megapixel resolutie en Scene Optimizer. Deze modus is rechtstreeks afkomstig uit Samsungs toptoestellen, herkent situaties en geeft je zo de juiste instellingen voor de meest sprekende foto. 

Verkrijgbaarheid Galaxy M20

De Samsung Galaxy M20 is vanaf deze week exclusief verkrijgbaar bij Bol.com. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Ocean Blue en Charcoal Black voor een verkoopadviesprijs van 209 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten