Interessant:

Gratis onbeperkt data tijdens kerst

nieuws 20 december 2016 om 15:40

Vodafone klanten kunnen tijdens de kerst gratis onbeperkt gebruik maken van mobiel internet. Deze actie geldt alleen voor duurdere abonnementen. Scherp abonnees en abonnees van hollandsnieuwe profiteren niet van de actie.

"Het kerstdiner, cadeaus onder de boom en genieten met vrienden en familie. Mooie momenten en herinneringen die je natuurlijk zo veel mogelijk wilt delen met de mensen om je heen. Daarom geeft Vodafone haar klanten deze kerst onbeperkt data in Nederland cadeau (geldig op 25 en 26 december 2016). Klanten hoeven hier zelf niets voor te doen en de actie geldt voor abonnees van Vodafone (zowel zakelijk en consument) en prepaid gebruikers." aldus Vodafone in een persbericht.

Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt bij Vodafone Nederland: “De kerstdagen zijn voor velen een speciaal moment van samenzijn, bij Vodafone begrijpen we dat als geen ander. Om de kerstgedachte met elkaar te kunnen delen, bieden wij onze klanten opnieuw gratis mobiele data aan via ons netwerk. Zo kunnen onze klanten zorgeloos in contact blijven met familie en vrienden elders in het land.”

De verbruikte data zal niet in rekening worden gebracht. Scherp S, Start S, hollandsenieuwe en enkele machine-to-machine abonnementen zijn uitgesloten van de campagne, net zoals gebruik van data in het buitenland. Ook in 2014 en 2015 konden Vodafone klanten gratis gebruik maken van mobiele data. Dit jaar kwam daar voor het eerst ook Valentijnsdag bij.

portablegear.nl