Interessant:

Ufeel Prime in Nederland te koop

nieuws 23 november 2016 om 10:16

Vanaf nu is de Ufeel Prime in Nederland te koop. De Ufeel Prime is de derde telefoon in de Ufeel-range, na de Wiko Ufeel en de Wiko Ufeel Lite. Met een adviesprijs van rond de 250 euro is de Prime de duurste telefoon ooit van het steeds populairder wordende Franse merk.

Bij dit toestel draait het echter niet alleen om een stijlvol uiterlijk. Nog opvallender is namelijk het grote aantal topfuncties, waaronder zijn 5-inch FHD-scherm met hoge resolutie, dat gamen en films kijken tot een ware sensatie maakt. De 1.4 GHz Octacore-processor van Qualcomm met 4 GB RAM zorgt ervoor dat al je favoriete apps en games razendsnel werken. En de helderheid (460 nits) en Full Lamination van het scherm zorgen er ook nog eens voor dat je gewoon door kunt appen of gamen, zelfs in vol zonlicht. aldus Wiko in een persbericht.

Wiko Ufeel Prime kleuren
Wiko Ufeel Prime kleuren

De Prime heeft een 13-megapixel camera met een Sony IMX 250-sensor. Dankzij de Professional Mode kan je veel instellingen handmatig aanpassen. Met de 8-megapixel-camera aan de voorkant, uitgerust met selfie-flitser, kan je ook selfies maken in de schemering. Andere unieke functies zijn Phone Assist waarmee je moeiteloos je hoofdinstellingen en apps vanaf n centrale locatie beheert, en My Smart Left Page voor directe toegang tot je meest gebruikte content.

De Ufeel Prime heeft een adviesprijs van 250 euro en komt in de kleuren goud, zilver en grijs. Eerder verschenen al de Wiko Ufeel en de Wiko Ufeel Lite.

portablegear.nl