Interessant:

Honor samen met Doctor Strange

nieuws 31 oktober 2016 om 16:02

Smartphone merk Honor heeft een samenwerking met Marvel Studios aangekondigd voor Doctor Strange, de langverwachte film van Marvel Studios waar de Honor 8 een rol in speelt. De samenwerking beperkt zich niet alleen tot het witte scherm, maar zal ook zichtbaar zijn in on- en offline reclame campagnes.

“We willen ons merk op zo’n manier tot leven brengen dat het tot de verbeelding spreekt bij millennials. We kijken er naar uit samen te werken met een internationaal merk als Marvel. Deze samenwerking zal kijkers over de hele wereld inspireren, net zoals Honor graag haar klanten met hun producten inspireert,” aldus Steven Wang, Chief Marketing Officer bij Honor.

Honor 8 en Doctor Strange
Honor 8 en Doctor Strange

“Bij Marvel zijn we zeer blij met de samenwerking met Honor”, aldus Mindy Hamilton, de Senior VP voor Global Partnerships bij Marvel. “Millennials zijn een belangrijke doelgroep voor ons. De samenwerking met Honor stelt ons in staat om voorop te blijven lopen op het gebied van technologie en geeft ons tevens de mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe manieren om onze doelgroep te kunnen bereiken.”

Marvel Studios’ film ‘Doctor Strange’ met Benedict Cumberbatch gaat over een wereldberoemde neuroloog, Dr. Stephan Strange, die tijdens zijn herstel van een akelig auto-ongeluk, krachtige magie vindt.

Honor 8
Honor 8

“Doctor Strange past prima bij Honor. De karaktereigenschappen van het hoofdpersonage - vastberadenheid, de moed zijn eigen plan te trekken - en de bijzondere relatie die hij heeft met technologie maken Dr. Strange een passende ambassadeur voor Honor, het smartphone merk dat zich met haar technologie sterk maakt voor de digitale generatie. Marvels kleurrijke, technische en inspirerende personages zijn ideaal voor het presenteren van Honors technologie: de technologie die gebruikers over heel de wereld inspireert om groots te dromen, om jong te blijven en om dapper te zijn - wat ook verwerkt is in Honors slogan 'For the Brave'. Honor brengt met Doctor Strange dus 'Bravery' naar het scherm.” aldus Honor in een persbericht.

De Honor 8 heeft een innovatieve dual camera, vingerafdruksensor met programmeerbare Smart Key, en premium reflecterend ontwerp van vijftien lagen glas. Doctor Strange is sinds kort al te zien in de Nederlandse bioscopen.

portablegear.nl


Gerelateerde producten