Interessant:

HTC Desire 830 met optische beeldstabilisatie

nieuws 8 juni 2016 om 15:02

De HTC Desire 830 is een dual-sim telefoon, waarbij het accent ligt op de camera's Zo is de hoofdcamera voorzien van optische beeldstabilisatie, waardoor bewogen foto's tot het verleden behoren. De selfiecamera heeft een groothoeklens om zoveel mogelijk beeld vast te leggen.

De HTC Desire 830, die in mei al in Taiwan opdook, ziet er fraai uit dankzij het tweekleurige design. Met 3 GB RAM en 32 GB uitbreidbaar opslaggeheugen in combinatie met een octa core processor ben je verzekerd van snelle prestaties. De 13-megapixel f/2.0 hoofdcamera met BSI-sensor is voorzien van optische beeldstabilisatie. De groothoeklens op de selfiecamera zorgt ervoor dat je veel meer achtergrond bij een selfie kan vastleggen dan bij een camera met een reguliere lens. Beide camera's kunnen video in Full HD opnemen.

HTC Desire 830 - Voorkant
HTC Desire 830 - Voorkant

WiFi op 2,4 en 5 GHz, NFC, Bluetooth en 4G zijn standaard. Geluid luister je in stereo op de luidsprekers, die beschikken over HTC BoomSound met Dolby Surround Audio. Tot slot beschikt de HTC Desire 830 over een full HD- 5,5 inch scherm. Het scherm is extra stevig door het gebruik van Gorilla Glass.

HTC Desire 830 - Achterkant
HTC Desire 830 - Achterkant

"Voor de consument is het van essentieel belang foto’s van top kwaliteit te kunnen maken met zijn of haar telefoon", aldus Jan Costa Thiele, Country Manager bij HTC Benelux. "Dat is de reden waarom we een slank en lichtgewicht toestel hebben ontworpen, dat alle mogelijkheden biedt de foto’s te maken waar consumenten zoveel waarde aan hechten. De HTC Desire 830 heeft een opvallend dual-tone design, waarmee hij zich onderscheidt van andere toestellen."

HTC Desire 830 - Zijkant
HTC Desire 830 - Zijkant

De adviesprijs van de HTC Desire 830 is € 349. Het toestel is vanaf 1 juli 2016 in de Benelux verkrijgbaar in de kleur zwart / goud (Black Gold). Vorige week introduceerde HTC een andere dual-sim telefoon, de Desire 628. Op het Mobile World Congress toonde HTC de Desire 530 en de Desire 825.

portablegear.nl