Interessant:

HP Elite x3 business-smartphone getoond

nieuws 23 februari 2016 om 10:10

HP heeft op het Mobile World Congress 2016 in Barcelona de HP Elite x3 gepresenteerd, een nieuwe business-smartphone met Windows 10 Mobile en uitgebreide zakelijke functionaliteiten.

"De markt voor zakelijke mobiliteit is klaar voor verandering en innovatie op deze schaal kwam niet eerder voor", zegt Dion Weisler, president and chief executive officer, HP Inc. "De HP Elite x3 is een revolutionair mobiel platform waarmee mobiliteit en IT op een zinvolle manier samenkomen. In nauwe samenwerking met onze partners ontwikkelen we de markt en zorgen we dat mobiele productiviteit of mobiel werken geen belofte meer is, maar realiteit."

HP Elite x3
HP Elite x3

De HP Elite x3 biedt complete businessfunctionaliteiten dankzij de kracht van de Snapdragon 820-processor, Windows 10 Mobile met Windows Continuum en de optionele HP Desk Dock. De los verkrijgbare Desk Dock biedt een complete desktop-ervaring voor de HP Elite x3. Het beschikt over een DisplayPort voor externe monitorondersteuning, twee aansluitingen voor een USB-A, een USB-C aansluiting en een Ethernet-verbinding voor het naadloos opschalen van productiviteit. Door gebruik te maken van Continuum in Windows 10, zorgt de HP Elite x3 voor zorgeloze multi-screen overgangen tussen telefoon en een desktop PC. 

De HP Elite x3 maakt ook gebruik van biometrie (een vingerafdruksensor en een irisscanner) om het toestel te ontgrendelen, waardoor een extra laag van bescherming voor zakelijke klanten wordt toegevoegd. Het toestel is tevens stof- en waterdicht (IP67-certificaat) en getest om vallen tot 1,2 meter te kunnen weerstaan. 

De HP Elite x3 is naar verwachting deze zomer beschikbaar; de exacte prijs van het apparaat en het ecosysteem van accessoires en abonnementen wordt bij de beschikbaarheid bekendgemaakt.

portablegear.nl


Gerelateerde producten