Interessant:

Emporia COMFORT seniorentelefoon onthuld

nieuws 22 februari 2016 om 15:05

Emporia heeft op het Mobile World Congress 2016 in Barcelona de Emporia COMFORT onthuld. Deze seniorentelefoon heeft een klapdesign, een extern display en e-mailfunctionaliteit.

De Emporia COMFORT biedt zo veel mogelijk gebruiksgemak en comfortabiliteit voor senioren. Denk hierbij aan extra grote, belichte toetsen met een volledig drukpunt en een groot 2,4-inch scherm met instelbare lettergroottes. Aan de achterzijde is de COMFORT uitgerust met een SOS-toets, waarmee met één druk vijf vooringestelde nummers worden gecontacteerd. Verder is op deze seniorentelefoon het volume van de ringtone en de hardheid van het trilalarm naar wens in te stellen. Met de 2-megapixel camera behoort fotograferen tot de mogelijkheden. Als het toestel is dichtgeklapt, kan je op het LED-display aan de buitenzijde de tijd en binnenkomende oproepen bekijken. 

Emporia COMFORT
Emporia COMFORT

Eveline Pupeter, CEO van Emporia Telecom, vertelt: "Met de Emporia COMFORT krijgen oudere generaties een functionele en toch elegante mobiele telefoon tot hun beschikking. Het apparaat maakt communicatie met vrienden en familie zo eenvoudig mogelijk voor seniore gebruikers."

Er is nog geen informatie over de prijs en beschikbaarheid van de Emporia COMFORT in Nederland. Op het Mobile World Congress 2016 toonde Emporia verder de reeds eerder gepresenteerde Emporia SMART (die inmiddels in de Nederlandse winkels ligt) en de Emporia CLASSIC.

Emporia (PDF)