Interessant:

Alcatel introduceert PIXI 4-serie

nieuws 4 januari 2016 om 10:24

Alcatel introduceert deze week op de CES 2016 in Las Vegas de nieuwe PIXI 4-serie, die staat uit een 5,3-inch en een 4-inch smartphone, een 6-inch phablet en een 7-inch tablet.

Alcatel omschrijft de PIXI 4-serie als "allemaal instapmodellen met een uitstekende gebruikerservaring voor wat betreft design, audio, camera en batterijduur. PIXI 4 biedt consumenten het beste design en de beste eigenschappen op de markt van instapmodellen."

Naast de PIXI 4-modellen komt Alcatel ook met de PIXI 3, een 8-inch tablet en de eerste Alcatel OneTouch-tablet met een Windows 10 Mobile-besturingssysteem dat geoptimaliseerd is voor tablets. Dit model is helemaal eigen te maken met Color Skins- en Flip Stand-hoezen. Daarnaast kan je rekenen op een tv-afstandsbediening, spraakgestuurd bellen, gps en camera's aan de voor- én achterkant. 

Alcatel Pixi 3 (8.0) met Windows 10 Mobile
Alcatel Pixi 3 (8.0) met Windows 10 Mobile

Tot slot introduceert Alcatel het CareTime-horloge voor kinderen. Met dit gps-volgdevice kunnen ouders hun kinderen bellen of gesproken berichten versturen. Kinderen kunnen daarop antwoorden en vooraf ingestelde contactpersonen bellen. De gps-locator laat ouders weten waar hun kinderen zijn. De Electric Fence-app waarschuwt ouders wanneer hun kinderen een vooraf bepaald, veilig gebied binnenkomen of verlaten.

Alcatel CareTime-horloge
Alcatel CareTime-horloge

portablegear.nl