Interessant:

Apple presenteert dure batterijhoes (119 euro) voor iPhone 6S

nieuws 14 december 2015 om 10:01

Apple heeft recentelijk de Smart Battery Case voor de iPhone 6S en iPhone 6 op de markt gebracht. Deze kostbare batterijhoes (met een prijs van 119 euro) functioneert als beschermhoes en extra batterij tegelijkertijd.

De Smart Battery Case is speciaal ontworpen voor iPhone 6S en iPhone 6. Dit hoesje verlengt de batterijduur en beschermt meteen ook je toestel. De zachte voering van microvezel aan de binnenkant beschermt je iPhone en dankzij het scharnier van zacht elastomeer is het eenvoudig om het hoesje aan te brengen en los te halen De zijdeachtige afwerking van silicone aan de buitenkant voelt prettig aan.

Als je je iPhone en het batterijhoesje tegelijkertijd oplaadt, kun je tot 25 uur bellen, tot 18 uur internetten via 4G LTE en nóg langer muziek beluisteren en films bekijken. Zit je iPhone in de Smart Battery Case, dan zie je op het toegangsscherm van je iPhone en in Berichtencentrum de intelligente batterijstatus. Je weet dus altijd exact hoeveel lading de batterij nog heeft.

iPhone 6S Smart Battery Case (grijs)
iPhone 6S Smart Battery Case (grijs)

Het batterijhoesje is geschikt voor Lightning-accessoires, zoals de Lightning-naar-USB-kabel (meegeleverd met je iPhone) en past in het iPhone Lightning Dock (afzonderlijk verkrijgbaar). Je kunt kiezen uit een witte of een grijze variant.

Apple