Interessant:

Alcatel toont GO Watch en GO Play

nieuws 7 september 2015 om 12:08

Alcatel heeft de afgelopen week op de IFA 2015 in Berlijn haar nieuwe GO-serie gepresenteerd. Deze serie bestaat uit de waterbestendige GO Play-smartphone en de GO Watch.

De Alcatel GO Play†is†water-, stof- en schokbestendig en beschikt over een†8-megapixelcamera aan de achterzijde en een 5-megapixelcamera aan de voorzijde, waarmee je ook onder water foto's en video's kan vastleggen. Alcatel belooft dat de 2.500 mAh batterij een standbytijd biedt van 20 dagen, een spreektijd van 8,3 uur of genoeg energie om 55 uur muziek te beluisteren. Het toestel heeft een 5-inch HD-display, draait op Android Lollipop, maakt gebruik van een quad-core processor en biedt 8GB geheugen (waarvan 4GB voor opslag beschikbaar en dat uitbreidbaar is via microSD).†

De GO Play is verkrijgbaar in donkergrijs, donkerrood, donkergroen, oranje-blauw, roze, limegroen, blauw en oranje en ligt vanaf september in de winkels voor 199 euro.†Er komen ook waterbestendige headsets en beschermhoesjes die passen bij de GO Play beschikbaar.

Alcatel GO Play
Alcatel GO Play

De†Alcatel GO Watch is, net als de GO Play, water-, stof- en schokbestendig en†geeft je berichten over SMS, e-mails, telefoontjes en het weer. Deze smartwatch is †te personaliseren met behulp van verwisselbare voor- en achterkantjes en polsbanden. De GO Watch toont ook je emoties:†je drukt op het GO-knopje om je emotie en hartslag te meten. Vervolgens selecteer je een thema dat past bij je mood om je persoonlijke 'emotie afbeelding' te creŽren. Je kunt die meteen delen via social netwerken of als achtergrond van je GO Watch instellen. De†225 mAh-batterij zorgt voor een batterijduur van twee tot vijf dagen en de GO Watch is op te laden via microUSB.

De Alcatel GO Watch is vanaf december te koop voor 99 euro.

Alcatel GO Watch
Alcatel GO Watch

portablegear.nl