Interessant:

HTC Desire 626 arriveert in Nederland

nieuws 27 juli 2015 om 12:15

HTC heeft de HTC Desire 626, die eerder al in andere landen verscheen, in Nederland uitgebracht. Dit mid-range toestel is voorzien van een 5-inch HD-display en Android 5.1.

De HTC Desire 626 beschikt verder over de HTC Sense 7-interface, dat verbeterde en op maat gemaakte Android-functionaliteit biedt. Met de HTC Thema-app kan je makkelijk en snel de interface van de telefoon wijzigen naar jouw eigen stijl. Het toestel wordt aangedreven door een 64-bit Snapdragon 1,2GHz quad-core processor, 2GB werkgeheugen en biedt 4G-ondersteuning. Met HTC BlinkFeed kan je makkelijk het nieuws en hun social feeds bijhouden. Vanaf het homescreen is het mogelijk toegang te krijgen tot gepersonaliseerde content, zodat je in één oogopslag op de hoogte bent van alles wat er in je omgeving gaande is.

HTC Desire 626
HTC Desire 626

De HTC Desire 626 biedt verder een 13MP-hoofdcamera en de 5MP-frontcamera voor scherpe foto's en selfies vanuit elke hoek. Met de HTC EYE Experience-camerasoftware kan je creatiever en slimmer foto's en video's maken en bewerken, dankzij ingebouwde functionaliteiten zoals Face Tracking, Spraak Selfie en Face Fusion. De HTC Desire 626 beschikt tevens over de mogelijkheid Full HD-video's (1080p) om te zetten in mini-films met de HTC Video Highlights-functionaliteit. Het toestel beschikt over 16GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD (tot 512GB).

De HTC Desire 626 is vanaf 1 september in Nederland te koop in de kleuren kleuren blauw en donkergrijs, voor een nog onbekende prijs.

portablegear.nl


Gerelateerde producten