Interessant:

Playboy TV kijken op je mobiele telefoon via Telfort

nieuws 24 februari 2004 om 20:36

Terwijl de meeste Nederlandse mobiele operators fors investeren in UMTS, voor supersnelle mobiele netwerken, doet Telfort het voorlopig nog gewoon met GPRS. Telfort is de enige mobiele provider die nog geen UMTS plannen heeft.

Telfort zal in samenwerking met ICEMOBILE televisie en video via GPRS gaan bieden. Telfort wil nog niets bevestigen, maar ICEMOBILE heeft al verklaard dat deze televisiedienst er komt.

Bij lancering zal de dienst nieuwsflitsen van televisiestations als FinanceTV, AT5 en beelden van Playboy TV uitzenden. De tarieven verschillen per televisiestation, waarbij Playboy TV het duurst is.

Voor de betaling van de mobiele televisiedienst maakt men gebruik van een premium SMS nummer. Later zal Telfort ook komen met een interactieve televisiedienst, hierbij kan men een muzieknummer inzingen en versturen via GPRS.

ICEMOBILE is overigens al actief in Nederland. Voor Vodafone levert ICEMOBILE een MMS sticker dienst. Bellers kunnen dan een sticker van hun MMS'jes per gewone post laten bezorgen.

Planet Multimedia