Interessant:

Gerucht: Samsung Galaxy S6 Plus komt eraan

nieuws 4 juni 2015 om 10:48

Volgens de laatste geruchten komt Samsung binnenkort met de Galaxy S6 Plus, een vernieuwde uitvoering van de huidige Galaxy S6, met waarschijnlijk een 5,5-inch display.

Het is zeer waarschijnlijk dat Samsung haar Galaxy S6-serie, die nu bestaat uit de Galaxy S6 en Galaxy S6 edge, binnenkort uitbreidt, aangezien de Koreanen bij de voorgaande Galaxy S-modellen dezelfde (succesvolle) formule hebben toegepast. Naar verluidt werkt Samsung onder de codenaam "Project Zero 2" aan de Galaxy S6 Plus, een toestel met een groter display (mogelijk 5,5-inch) dan de huidige Galaxy S6 (die een 5,1-inch scherm heeft). Daarnaast wordt beweerd dat de Galaxy S6 Plus, net als de Galaxy S6 edge, randen heeft die doorlopen over de zijden van het scherm. Mogelijk is het toestel daarmee een opvolger van de vorig jaar verschenen Samsung Galaxy Note Edge. In de Galaxy S6-serie staat verder de waterbestendige Galaxy S6 Active op het programma, die mogelijk later dit jaar op de markt komt.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Tot slot werkt Samsung onder de codenaam Project Noble ook aan de Samsung Galaxy Note 5, die naar verluidt dit najaar op de IFA 2015 wordt gepresenteerd. Volgens de geruchten is de Note 5 extreem dun, heeft hij een lichtgebogen design en komt de phablet, zoals gebruikelijk, met de S-Pen. Meer details over de Note 5 zijn nog niet bekend.

Pocket-lint.com