Interessant:

TomTom introduceert TRUCKER 6000

nieuws 3 juni 2015 om 10:27

TomTom lanceert de geheel nieuwe TomTom TRUCKER 6000, een draagbaar navigatiesysteem speciaal voor professionele bestuurders van grote voertuigen.

De TomTom TRUCKER 6000 wijst je de weg met op maat gemaakte routes op basis van je specifieke type voertuig, omvang, gewicht, lading en snelheid. Op basis van de real-time verkeersinformatie van TomTom Traffic (1 jaar lang gratis meegeleverd) en geavanceerde routetechnologie, krijgen je een realistische aankomsttijd, gebaseerd op het profiel van je voertuig en de huidige verkeerssituatie. De TomTom TRUCKER informeert ook over de drukte en flitsers op de route via de routebalk op het apparaat. 

Om onnodige verassingen te voorkomen is de TomTom TRUCKER uitgerust met Lifetime Truck Maps zonder extra kosten. Zo rijd je altijd met de nieuwste wegenkaarten voor trucks, die vier keer per jaar worden geupdatet. Andere functies zijn Advance Lane Guidance, die voorsorteren makkelijker maakt, en Speak & Go voor spraakbesturing. Het apparaat heeft een volledig interactief 6-inch scherm en kan gemakkelijk worden vastgeklikt en losgehaald met de Click & Go magnetische mount. 

TomTom TRUCKER 6000
TomTom TRUCKER 6000

"Een van de belangrijkste dingen voor truckbestuurders is de mogelijkheid om op tijd af te kunnen leveren", zegt Corinne Vigreux, mede-oprichter en managing director van TomTom Consumer. "Daarom hebben we de TomTom TRUCKER uitgerust met specifieke routes voor trucks en TomTom Traffic verkeersinformatie, zodat chauffeurs hun beperkte aflevertijd zo efficiënt mogelijk kunnen invullen. Dit past binnen onze missie om mensen sneller daar te krijgen waar ze willen zijn."

De TomTom TRUCKER 6000 is ontworpen om ook buiten professionele ritten te worden gebruikt in de familieauto. De TomTom TRUCKER 6000 is in heel Europa verkrijgbaar vanaf de tweede week van juni, voor een verkoopadviesprijs van € 399,-.

portablegear.nl


Gerelateerde producten