Interessant:

Huawei P8lite verkrijgbaar in Nederland voor 249 euro

nieuws 27 mei 2015 om 09:54

De Huawei P8lite is momenteel zo goed als overal verkrijgbaar in Nederland. De P8lite is een premium smartphone die alle kenmerken van de populaire P-serie van Huawei in zich heeft, voor een aantrekkelijkere prijs.

Net als grote broer Huawei P8 is de Huawei P8lite vervaardigd uit luxe materialen en uitgerust met een 13-megapixel camera. Het toestel is naast slank ook erg 'lite' met een gewicht van slechts 131 gram, dat is inclusief de 2.200 mAh batterij. De P8lite heeft een 5-inch HD-beeldscherm, 2GB werkgeheugen en 16GB intern geheugen, uitbreidbaar via microSD.

De smartphone is verder voorzien van een Hisilicon Kirin 620 8-core 64-bit chipset, die snelheden van 1,2GHz levert. Net als de andere smartphones in de P-serie van Huawei is ook de P8lite uitgerust met twee prima camera's. Het toestel heeft een 5-megapixel camera aan de voorzijde voor perfecte selfies en een 13-megapixel camera aan de achterzijde, voorzien van een breed scala aan verschillende creatieve opties in de software. De P8lite draait op Android 5.0 Lollipop, is uitgerust met Huawei's nieuwe intuītieve Emotion UI 3.1, en ondersteunt 4G LTE Cat. 4-connectiviteit voor snel en betrouwbaar downloaden en uploaden.

Huawei P8lite
Huawei P8lite

De Huawei P8lite is vanaf deze week verkrijgbaar en kent een losse verkoopadviesprijs bij introductie van 249 euro. De Huawei P8lite is verkrijgbaar in de kleuren zwart met een zilveren zijrand en wit met een gouden rand.

portablegear.nl