Interessant:

Iron Man-editie van Samsung Galaxy S6 edge

nieuws 11 mei 2015 om 13:26

Samsung heeft een deal met Marvel en sponsort de nieuwste Avengers 2: The Age of Ultron-film met veel productplaatsingen. De Koreanen hebben nu ook bevestigd een Iron Man-editie van de Galaxy S6 edge uit te brengen.

De Iron Man-editie van de Samsung Galaxy S6 edge staat gepland voor begin juni en zal, net als het ijzeren pak van Iron Man, uitgevoerd zijn in het rood. Daarnaast komt het toestel waarschijnlijk met exclusieve content in relatie tot Iron Man en The Avengers. De Galaxy S6 edge beschikt verder over een 5,1-inch Quad HD-display (met een resolutie van 1.440 x 2.560 pixels) van het krasbestendige Gorilla Glass 4. Daarnaast heeft het toestel aan beide zijden een gebogen display om extra informatie te tonen, wat eerder werd toegepast op de Galaxy Note Edge tablet. De Galaxy S6 edge is daarmee de eerste telefoon met een aan beide zijden een gebogen display.

Samsung Galaxy S6 edge Iron Man/The Avengers-editie
Samsung Galaxy S6 edge Iron Man/The Avengers-editie

Samsung geeft in de Verenigde Staten verder, als promotie, limited edition-Marvel's Avengers-covers voor de Samsung Galaxy Note 4 weg. De waarde van deze covers wordt geschat op 200 dollar en ze worden weggeven aan de eerste 4.300 Amerikanen die zich weten te registeren.

Samsung Galaxy Note 4 The Avengers-backcovers
Samsung Galaxy Note 4 The Avengers-backcovers

SammyHub