Interessant:

Olympus introduceert Stylus SH-2

nieuws 12 maart 2015 om 10:55

Olympus introduceert deze maand de Olympus Stylus SH-2, een compacte superzoom-camera met 24x optische zoom, WiFi-support, een RAW-opnamemodus en een 3-inch touchscreen.

DeOlympus Stylus SH-2heeft een 24x optische zoom en beschikt over 5-assige beeldstabilisatie, die overgenomen is uit de high-end OM-D series van Olympus, en ongewenste camerabewegingen reduceert. Deze opvolger van de Stylus SH-1 heeft een 3-inch touchscreen en een behuizing met een gedetailleerde afwerking met lederachtige texturen en een semi-retro stijl. Verder is dit model uitgerust met een 16-megapixel sensor, een 1080p Full HD-videorecorder en een RAW-opnamemodus.Met de ingebouwde WiFi-functionaliteit en de gratis verkrijgbare OI.Share-app is het uploaden van foto's naar je smartphone eenvoudig.

De Nightscape Mode van de SH-2 zet automatisch de flitser van de camera uit, die in sommige gevallen de sfeer en ambiance in een foto kan verpesten. Dankzij de Nightscape Mode kan de Stylus SH-2 tevens in het donker nog steeds goed focussen. De Live Composite instelling maakt het mogelijk om beweging van heldere onderwerpen vast te leggen, zonder dat er overbelichting door andere elementen in de foto kan ontstaan. Hierbij valt te denken aan het fotograferen van sterrenbanen of light painting. Bewegende scenes zijn vast te leggen in High Speed Movie Mode en deze kunnen vervolgens in super-slow motion worden weergeven om de acties van moment tot moment te volgen. Ook is het mogelijk om live opnames te streamen naar een Full HD televisie.

De Olympus Stylus SH-2 is leverbaar vanaf half maart voor een adviesprijs van 299,- en verkrijgbaar in een zwarte en zilveren uitvoering.

Olympus Stylus SH-2
Olympus Stylus SH-2

portablegear.nl