Interessant:

Sony Xperia E4g geintroduceerd

nieuws 25 februari 2015 om 10:45

Sony brengt de Xperia E4g, een budgetvriendelijke smartphone met 4G/LTE-ondersteuning, naar Nederland. Het toestel is vanaf april te koop voor 129 euro.

"De Sony Xperia E4g biedt kwaliteit en gebruikersgemak, een betaalbare smartphone met premium functies voorzien van een super snelle 4G LTE connectiviteit," aldus Gelise Bouma, Marketing Manager Sony Mobile Benelux. "Met een eenvoudige configuratie en een ongekende accuduur van twee dagen denken wij dat de Xperia E4g een meerwaarde biedt voor diegenen die de premium Sony technologie en ervaringen wensen die vaak alleen gepaard gaan met high-end toestellen."

De Xperia E4g (die komt in een single-sim en een dual-sim editie) is een compact toestel met een 4,7-inch qHD-display in een fraaie behuizing (uitgevoerd in het wit of zwart) met een nauwkeurig gesneden aan/uit-knop en een roestvrijstalen cameraring. Het toestel is een 4G/LTE-uitvoering van de eerder uitgebrachte Xperia E4. De telefoon draait op Android 4.4 KitKat en is voorzien van Sony's minimalistische Android-skin, maar ook van de Simple Home interface met grotere pictogrammen en al je favoriete apps op één enkel scherm. Naast 4G/LTE-support biedt de Xperia E4g onder meer een 1,5GHz quad-core processor, 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), een 5-megapixel camera met LED-flitser en Full HD-videorecorder, een 2-megapixel HD-frontcamera/webcam en NFC-ondersteuning.

De Sony Xperia E4g ligt vanaf april in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 129 euro.

Sony Xperia E4g
Sony Xperia E4g

portablegear.nl


Gerelateerde producten