Interessant:

Premium PanzerGlass voor iPhone 6

nieuws 14 februari 2015 om 10:49

In de productlijn PanzerGlass verschijnt nu ook 'Premium PanzerGlass' voor de iPhone 6 in Nederland. Premium PanzerGlass biedt voor de iPhone 6 een optimale gebruikerservaring en de beste displaybescherming.

Naast het sterke PanzerGlass voor de iPhone 6, wat 9 keer sterker is dan gewoon glas, is er nu ook Premium PanzerGlass. Dit product is specifiek voor de ronde display van de Apple iPhone 6 ontwikkeld en past door de kleine ronding op de rand van het PanzerGlass perfect en naadloos over het gehele display. Dit verhoogt het comfort, maakt het glas sterker en beter bestand tegen vallen maar ook tegen schokken en stoten op de buitenste rand van de telefoon.

Premium PanzerGlass is gemaakt van extra sterk Japans Corning glas. Uit tests blijkt dat dit materiaal 20% sterker is dan het materiaal dat normaal wordt gebruikt. Omdat Premium PanzerGlass de voorzijde van de iPhone 6 bedekt is ook de frontcamera van de iPhone 6 beschermd, waardoor de lens niet vuil wordt. Premium PanzerGlass voor de iPhone 6 bevat verder, zoals alle PanzerGlass producten, een speciale 'oleofobe coating' zodat het glas net zo zacht en aangenaam aanvoelt als het originele display van de smartphone.

"We zijn er trots op dat wij zo'n hoogwaardig en uniek product kunnen introduceren op de Nederlandse markt. Premium PanzerGlass voor de iPhone 6 is de meest solide en krasbestendig displaybescherming die momenteel verkrijgbaar is waardoor de gebruiker veel langer plezier heeft van deze fraaie smartphone", aldus Dave Stolk, CEO van Dividino Group, de importeur/distributeur van PanzerGlass.

Premium PanzerGlass voor iPhone 6
Premium PanzerGlass voor iPhone 6

portablegear.nl


Gerelateerde producten