Interessant:

Toshiba Satellite Click Mini aangekondigd

nieuws 8 januari 2015 om 12:38

Toshiba breidt zijn productportfolio uit met een scherpgeprijsde, supercompacte 8,9-inch Full HD-laptop: de Satellite Click Mini. Dit 2-in-1 device is met een simpele druk op de knop te transformeren van een laptop in een tablet.

De Toshiba Satellite Click Mini biedt een helder Full HD IPS-aanraakscherm met een extra brede kijkhoek: handig als er meer mensen tegelijk voor het scherm zitten. De side-firing stereospeakers met Dolby Digital Plus vullen de fraaie beeldkwaliteit aan met een goede geluidskwaliteit. De Intel Atom-processor biedt de kracht en snelheid die vereist zijn om te genieten van de mobiele games en degelijke graphics. Met de 5-megapixel autofocus rear-facing camera kan je foto's maken, terwijl je via de HD front-facing webcamera face-to-face met vrienden kan kletsen. De vele connectiviteitsopties, in zowel de laptop- als tabletmodus, maken het mogelijk content te delen en data over te dragen.

De Satellite Click Mini wordt geleverd met Windows Update 8.1 met Bing (zoekmachine). Als bonus krijgen gebruikers gratis een eenjarig abonnement op Microsoft Office 365 Personal. Op die manier heb je toegang tot vertrouwde applicaties voor het lezen van e-mails en het genereren van nieuwe documenten. Om een consistente Windows-ervaring op verschillende devices te realiseren, kan het abonnement naast de Satellite Click Mini worden uitgebreid naar nog een ander toestel. Daarnaast heb je een jaar lang gratis de beschikking over 1 TB online dataopslag via OneDrive. Tot slot krijg je elke maand ook zestig 'wereldminuten' cadeau om te kunnen bellen naar vaste of mobiele telefoons van familie en vrienden.

De Toshiba Satellite Click Mini is vanaf eind maart leverbaar in een parelwitte uitvoering. In het tweede kwartaal van 2015 volgt een satijngouden uitvoering. De adviesprijs van het toestel is 299 euro.

Toshiba Satellite Click Mini
Toshiba Satellite Click Mini

portablegear.nl