Interessant:

Smartphonecases voor vrouwen, door vrouwen

nieuws 22 december 2014 om 15:08

Studio117 biedt smartphonecases voor vrouwen, die ook zijn ontworpen door vrouwen. Zij bieden nu 10 nieuwe smartphonecase van Nederlandse ontwerpers.

Studio117 is een shop vol smartphonecases (niet alleen iPhone) voor vrouwen. De shop zit vol met cases met designs van vrouwelijke grafisch ontwerpsters en illustratoren. Voor de kerstdagen heeft Studio 117 nieuwe cases toegevoegd aan de shop: stuk voor stuk 'Dutch design' en speciaal voor vrouwen die van mooie ontwerpen én hun smartphone (ongeacht het merk) houden. 

Als je van Pinterest en Instagram houdt, ben je minimaal één van de ontwerpsters, waarmee Studio117 een nieuwe samenwerking heeft aangegaan, al eens tegengekomen. Deze ontwerpsters - Kind of Style, AnkePanke en The Birds and the Bees - verrassen vaker met hun frisse ontwerpen. Voor de fans en de liefhebbers zijn hun ontwerpen nu ook te krijgen voor een smartphone. 

"In onze dromen zijn wij zelf topontwerpers. Vooruit of supergoede zangeressen. Maar wij zijn nou eenmaal beter in online marketing en communicatie. Als collega's hebben wij 2 jaar voor onze baas gave campagnes gemaakt. Nu werken we nog nauwer samen voor Studio117 en willen wij samen met Nederlandse ontwerpers de allerleukste smartphonecases van Nederland maken!", aldus de twee vrouwelijke oprichters van Studio117.

AnkePlanke smartphonecase
AnkePlanke smartphonecase

Studio117