Interessant:

Samsung Galaxy Note Edge verkrijgbaar in Nederland

nieuws 16 december 2014 om 10:39

De Samsung Galaxy Note Edge, een 5,6-inch Quad HD-phablet met een licht metalen frame, licht gebogen hoeken en een edge-to-edge scherm, is nu in Nederland te koop voor een adviesprijs van 849 euro.

"De Galaxy Note staat al sinds het eerste model voor mobiele innovatie", zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Het grotere scherm en de S-Pen creëerden een nieuwe productcategorie binnen de smartphonemarkt: de phablet. Dankzij het unieke curved Edge-display zetten we met de Galaxy Note Edge opnieuw een stap voorwaarts."

De Samsung Galaxy Note Edge heeft een 5,6-inch Quad HD (2.560 x 1.600 pixels) Super AMOLED display, een krachtige 2,7GHz Quad-Core Processor en een 16-megapixel camera met Smart Optical Image Stabilizer. De Galaxy Note Edge beschikt daarnaast over een stevig en licht metalen frame, waarbij de gebogen hoeken naadloos overlopen in het scherm. Met Fast Charging laadt de smartphone binnen 30 minuten op van 0 tot 50% van de batterijlading, terwijl de Ultra Power Saving Mode zorgt dat je niet snel met een lege batterij zit. De verbeterde vingerafdrukscanner garandeert veiligheid en privacy en ook de S-Pen is verbeterd. 

De Samsung Galaxy Note Edge is los verkrijgbaar bij geselecteerde winkelketens (Media Markt, Coolblue, Studentmobiel, de Samsung Experience Stores by Phone House en de Samsung Shop) voor 849 euro of met een abonnement bij T-Mobile. Het exclusieve introductieaanbod van T-Mobile en Samsung geeft je 25% korting gedurende de contractperiode van 24 maanden. In plaats van € 69,- betaal je € 51,75 per maand voor een abonnement met 5GB data en onbeperkt bellen. De Galaxy Note Edge kost € 199,95 bij dit abonnement.

Samsung Galaxy Note Edge
Samsung Galaxy Note Edge

Samsung Pers


Gerelateerde producten