Interessant:

TomTom levert navigatie voor Acer smartphones

nieuws 21 november 2014 om 10:16

TomTom is een meerjarige samenwerking aangegaan om Acer-smartphones van navigatie te voorzien via AcerNAV, een turn-by-turn navigatieapplicatie die draait op TomTom's navigatie-engine NavKit.

AcerNAV is wereldwijd te gebruiken zonder extra kosten voor roaming. Je kan ook alle kaarten van TomTom gratis downloaden. TomTom's NavKit biedt complete turn-by-turn navigatie, met de nieuwste kaarten en verbeterde navigatiesoftware. Deze bevat een accurate routeplanner, intuītieve bestemmingsinvoer en waar beschikbaar, interactieve 2D- en 3D-kaarten.

"We zijn blij om samen met Acer de smartphonegebruikers onze kaartcontent en navigatiesoftware te kunnen bieden", zegt Charles Cautley, Managing Director van TomTom Licensing. "TomTom is toegewijd om onze klanten de allerbeste kaarten en navigatie te leveren, zodat zij hun eigen mobiele, op maat gemaakte, turn-by-turn navigatie kunnen aanbieden aan de eindgebruiker."

"We zijn opgetogen over de samenwerking met TomTom en de lancering van AcerNAV voor onze gebruikers", zegt ST Liew, President van Acer Smartphone Business Group. "TomTom's is wereldwijd toonaangevend in innovatieve navigatietechnologie en is van enorme toegevoegde waarde voor van Acer smartphones. Het biedt onze gebruikers de mogelijkheid om met vertrouwen de wijde wereld in te gaan."

AcerNAV is gratis beschikbaar voor alle gebruikers van Liquid JadeLiquid Z500 en Liquid E700, via een FOTA-update voor bestaande gebruikers of vooraf geīnstalleerd op nieuwe apparaten. 

AcerNAV-app op Acer Liquid-smartphone
AcerNAV-app op Acer Liquid-smartphone

portablegear.nl