Interessant:

Pebble-smartwatch te koop in Nederland

nieuws 2 oktober 2014 om 13:48

De Pebble en luxere Pebble Steel-smartwatches zijn nu verkrijgbaar in BelgiŽ en Nederland voor prijzen van respectievelijk 129 en 229 euro. Bijzonder aan de Pebble is de batterijduur van vijf tot zeven dagen.

De Pebble, die zowel compatibel is met Android- als iOS-smartphones, is ontsproten uit het creatieve brein van Silicon Valley-bewoner Eric Migicovsky†en is wereldwijd meer dan 400.000 keer verkocht in meer dan 150 landen.†De Pebble biedt een lange batterijduur: de smartwatch gaat vijf tot zeven dagen mee zonder opladen. Daarnaast beschikt het slimme horloge over een 'e-paper'-display, dat ook in fel zonlicht en tot vijf meter onder water is af te lezen.

Notificaties van belangrijke e-mails, WhatsApp-berichten en social media-posts zie je direct op je pols, zonder je smartphone uit je zak of tas te graven. De muziek op je smartphone kan je bedienen vanaf de wijzerplaat en tevens kan je een alarm instellen. Via de Pebble app-store vind je duizenden apps voor de Pebble-smartwatch.

Je kan de Pebble van binnen en buiten customizen. Je kan eenvoudig de polsband en cover vervangen en je kan kiezen uit een van de duizenden wijzerplaten om hem aan jouw smaak aan te passen. Je hebt de keuze uit de Pebble in vijf verschillende kleuren en uit een van de twee stijlvolle Pebble Steel versies; een luxere uitvoering van de Pebble, verkrijgbaar in Black Matte of Brushed Stainless.†

"Het is onze missie om technologie toegankelijker te maken", zegt Eric Migicovsky, oprichter van Pebble. "Pebble is het afgelopen jaar flink gegroeid en we hopen dat ook de komende jaren nog te blijven doen. De uitbreiding naar Nederland en BelgiŽ is wat dat betreft opnieuw een mooie stap vooruit."

De Pebble is te koop voor 129 euro, de Pebble Steel kost 229 euro.

Pebble-smartwatch
Pebble-smartwatch

portablegear.nl