Interessant:

Jabra introduceert Move Wireless

nieuws 11 september 2014 om 10:55

Jabra introduceert de Move Wireless, een voordelige stereo bluetooth-hoofdtelefoon voor actieve gebruikers, die ook geschikt is voor telefoneren in HD Voice-kwaliteit.

Via Bluetooth wordt het draadloze on-ear-model eenvoudig verbonden met mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. De Jabra Move Wireless streamt alle soorten audio, waaronder telefoongesprekken in HD Voice-kwaliteit. Met de geïntegreerde multi-function-knop bedien je eenvoudig de muziekweergave en de telefonie, zonder het betreffende mobiele apparaat tevoorschijn te halen. 

Jabra heeft de beugel van de hoofdtelefoon in roestvrij staal uitgevoerd. Deze kan worden aangepast aan je hoofdvorm en is vuilafstotend. Jabra heeft de bluetooth-hoofdtelefoon verder voor een hoge belasting geoptimaliseerd met behulp van extreme val- en buigtesten. De beklede oorschelpen van de Jabra Move Wireless bieden een hoog draagcomfort, voor maximaal acht uur muziekweergave in premium-geluidskwaliteit.

De Jabra Move Wireless is eenvoudig te bedienen. De pairing (het verbinding maken) gaat automatisch en met behulp van de spraakfunctie. Dankzij de Multi-Use-technologie kan de bluetooth-hoofdtelefoon met maximaal acht mobiele apparaten worden verbonden en kan hij de verbinding met twee apparaten tegelijk in stand houden. Met de optionele 3,5mm-audiokabel kan de bluetooth hoofdtelefoon ook via een snoer met een audio-apparaat worden verbonden, bijvoorbeeld in het vliegtuig.

Naast muziekweergave via een mobiel apparaat kan de gebruiker met de Jabra Move Wireless ook in heldere HD Voice-kwaliteit telefoneren. Het aannemen en beëindigen van gesprekken, nummerherhaling, muziekweergave, pauzeren, het volume 'muten' of bijstellen, en wisselen tussen liedjes: dit alles vindt plaats met de in de oorschelp geïntegreerde multi-function-knop en de volumeknoppen. De Jabra Move Wireless biedt maximaal acht uur muziekweergave of gesprekstijd en heeft een standby-tijd van maximaal twaalf dagen.

De Jabra Move Wireless  vanaf eind september te koop in de kleuren blauw, rood en zwart verkrijgbaar, voor € 99,99.

Jabra Move Wireless
Jabra Move Wireless

portablegear.nl