Interessant:

Samsung Galaxy Note 4 onthuld

nieuws 3 september 2014 om 16:29

Samsung heeft aan de vooravond van de IFA 2014 in Berlijn de Galaxy Note 4 getoond. De Note 4 is een 5,7 inch Quad HD (2560 x 1440) smartphone met een 16 megapixel camera.

"De Galaxy Note-serie staat aan de basis van buitengewone innovatie in de mobiele industrie. Het grotere scherm en de S Pen vormen de nieuwe standaard voor smartphones en creren een geheel nieuwe productcategorie", zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland.

"Met de introductie van de Note-serie brachten we de eeuwenoude pen en papier naar de 21e eeuw. Met de Galaxy Note 4 gaan we nog verder. Hij is in alles verbeterd en biedt de meest geavanceerde technologie die je van een premium Galaxy toestel verwacht. In het metalen ontwerp zie je bovendien de nieuwe designrichting van Samsung terug."

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

De Note 4 voorzien van een krachtige 2,7 GHz Quad-Core processor. De 16-megapixel camera is uitgerust met een Smart Optical Image Stabilizer, die schokken stabiliseert en automatisch de sluitertijd aanpast in donkere omgevingen. De frontcamera heeft een opnamehoek van 90 graden, maar kan ook op 120 graden ingesteld worden om grotere groepen te fotograferen.

Nieuwe functies zijn Fast Charing en Ultra Power Saving Mode. Middels Fast Charging is je Note 4 binnen 30 minuten 50 procent opgeladen. De Ultra Power Saving mode geeft extra uithoudingsvermogen als je batterij bijna leeg is. Net als de Samsung Galaxy S5 heeft de Note 4 een hartslagmeter en een vingerafdrukscanner.

De Samsung Galaxy Note 4 is vanaf begin oktober in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold en Blossom Pink voor een verkoopadviesprijs van 799.

portablegear.nl