Interessant:

Lenovo A-serie Android-tablets naar Nederland

nieuws 10 april 2014 om 08:45

Het Chinese Lenovo heeft bekendgemaakt dat haar nieuwe A-serie Android-tablets naar Nederland komt. De tablets zijn vanaf het tweede kwartaal van 2014 beschikbaar.

Met de configuraties en schermgrootte van deze tablets, die begin deze maand werden aangekondigd, zegt Lenovo "in te springen op de behoefte van consumenten aan zeer draagbare tablets voor multimedia. Daarnaast zijn de nieuwe modellen zeer responsief en gemakkelijk in gebruik dankzij de quad-core processor".

De Lenovo TAB A7-30 biedt muziekliefhebbers een goede audio-ervaring in een zeer draagbare vormfactor dankzij de Dolby-speakers aan de voorzijde. De Lenovo TAB A7-50 heeft een 7-inch HD-display (de A7-30 is ook 7-inch, maar heeft geen HD-display) met een extra brede kijkhoek en scherper beeld van zowel tekst als internetpagina's.

De Lenovo TAB A8is beschikbaar in een reeks opvallende kleuren die aansluiten bij verschillende persoonlijkheden en stijlen. De tablet heeft een 8-inch HD display, Dolby-audio en snelle quad-core processor waardoor het geschikt is voor multimedia zoals games, video's, muziek en social media. De Lenovo TAB A10 biedt een prima video-ervaring voor filmliefhebbers buitenshuis met een helder 10,1-inch brede HD display en Dolby-audio.

De Lenovo A-Serie tablets zijn in april beschikbaar. De A7 tablets zijn beschikbaar vanaf 109,- tot 129,-. De A8 met WiFi is beschikbaar voor 149,-. De A10 met WiFi is beschikbaar voor 199,-.

Lenovo A8-50
Lenovo A8-50

portablegear.nl