Interessant:

Nu ook films beschikbaar via Google Play in Nederland

nieuws 20 maart 2014 om 10:17

Google maakt bekend dat Nederlandse gebruikers vanaf deze week films kunnen huren en/of kopen via Google Play. Huurfilms zijn verkrijgbaar vanaf een prijs van 2,99 euro.

Vanaf deze week kunnen Nederlandse gebruikers van Google Play de allerlaatste films in standaard definitie (SD) en hoge definitie (HD) huren en kopen. Het aanbod omvat films van grote internationale studio's zoals NBC Universal, Paramount Pictures, Sony Pictures Home Entertainment, Twentieth Century Fox en Warner Bros, evenals films van onafhankelijke distributeurs. Huurfilms zijn verkrijgbaar vanaf een prijs van 2,99 euro voor een film in standaard definitie of 3,99 euro voor een film in hoge definitie.

Gebruikers van een smartphone of tablet met Android kunnen op de Google Play Store-app klikken om naar films te zoeken. Deze films kunnen direct worden gestreamd naar apparaten met Android en iOS. Ook is het mogelijk films te downloaden naar Android-apparaten voor het kijken zonder de noodzaak van een internetverbinding. In de meeste gevallen heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met het bekijken van je huurfilm. Vanaf dan heb je 48 uur de tijd om de film af te kijken. 

Verder gaat Google vanaf deze week via de Google Play Store ook verschillende producten verkopen, waaronder de Nexus 5 en de Nexus 7.

Google Nexus 7 2
Google Nexus 7 2

portablegear.nl