Interessant:

Acer introduceert Liquid E3 Duo en Liquid Z4 Duo

nieuws 20 februari 2014 om 12:54

Enkele dagen voor het Mobile World Congress in Barcelona introduceert Acer een tweetal nieuwe (dual-sim) smartphones. De 4,7 inch Acer Liquid E3 Duo en de (goedkopere) 4 inch Acer Liquid Z4 Duo.

De Acer Liquid E3 Duo is de opvolger van de Liquid E2 Duo en is een goed uitgeruste mid-range smartphone. De E3 Duo heeft een 4,7 inch IPS HD-scherm en draait op Android 4.2.2. (upgrade naar Android KitKat 4.4. volgt later in het jaar). Foto's maak je met de 13-megapixel camera aan de achterzijde of, voor een selfie, met de 2-megapixel camera aan de voorzijde. De quad-core processor van 1,2 GHz, 1GB intern geheugen, (uitbreidbaar) opslaggeheugen van 4 GB en WiFi-ondersteuning maken de specificatielijst compleet.

Acer Liquid E3 Duo
Acer Liquid E3 Duo

De Acer Liquid Z4 is een 4 inch smartphone draaiend op Android 4.2.2. Het kloppende hart van dit toestel is een 1,3 GHz dual-core processor, met meer dan genoeg power om een vloeiende gebruikerservaring. Foto's maak je met de 5 megapixel camera, met LED-flitser en dankzij de DTS Sound geniet je van een vol en krachtig geluid. De Liquid Z4 Duo volgt de Acer Z3 Duo op.

Acer Liquid Z4 Duo
Acer Liquid Z4 Duo

Beide toestellen zijn voorzien van de AcerRAPID- en AcerFloat-functionaliteit. AcerRAPID zorgt voor een optimale bediening met één hand. Met één knop aan de achterzijde van de telefoon kan je tal van functies bedienen. Zo kan je het toestel ontgrendelen, gesprekken aannemen, foto's maken en bepaalde applicaties starten. AcerFloat biedt je de mogelijkheid om te multitasken door de mogelijkheid te bieden om bepaalde applicaties in een klein venstertje te openen.

De Acer Liquid Z4 Duo is daarnaast voorzien van de Acer Quick Mode. Quick Mode zorgt voor een user interface die geschikt is voor gebruikers die nog geen Android gewend zijn. De Z4 Duo is dankzij de Quick Mode te bedienen als een featurephone, waardoor het bedieningsgemak toeneemt.

De Z4 Duo is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een adviesprijs van 99 euro. De Acer E3 Duo is in eerste instantie alleen verkrijgbaar in een zwarte editie voor een adviesprijs van 199 euro. Beide toestellen zijn eind maart / begin april beschikbaar.

portablegear.nl