Interessant:

T-Mobile onthult prijzen 10GB databundel

nieuws 4 november 2013 om 09:50

T-Mobile introduceert vanaf 18 november een 10GB databundel. Deze bundel kost bij een regulier Stel Samen abonnement € 45,- per maand. In combinatie met Stel Samen sim-only kost de databundel € 35,- per maand.

De 10GB bundel is vanaf 18 november beschikbaar, op dezelfde dag activeert T-Mobile ook het 4G-netwerk. De 4G-snelheid zal even hoog zijn als bij de 5GB bundel, namelijk tot 50 Mbps. Klanten van T-Mobile met een geschikt toestel krijgen zonder extra kosten toegang tot het nieuwe 4G-netwerk. De hoogste 4G–snelheden zijn bij een Stel Samen abonnement vanaf 1GB beschikbaar. Bij Samengesteld en Stel Samen abonnementen krijgen krijg je bij 80% en 100% van het verbruik van je datategoed een sms-bericht. Na het bereiken van de datalimiet ga je automatisch terug naar een lagere internetsnelheid en heb je dus geen onverwachte datakosten.

Vanaf 18 november kunnen klanten van T-Mobile in Amsterdam, Rotterdam, (delen van) Den Haag en Utrecht profiteren van het nieuwe 4G-netwerk. Het is de ambitie van T-Mobile om eind 2014 80% van de T-Mobile klanten toegang te bieden tot 4G.

abo-vergelijk.nl