Interessant:

Vrachtwagen met 22.500 LG G2-smartphones gestolen

nieuws 29 oktober 2013 om 12:01

In de Verenigde Staten is een vrachtwagen met daarin 22.500 LG G2-smartphones, die op weg was naar Louisville in Kentucky, gestolen.

De 22.500 modellen van de LG G2 waren bedoeld voor de Amerikaanse operator Sprint, die het toestel vanaf volgende maand gaat aanbieden. De truck werd gestolen tijdens een sanitaire stop: toen de vrachtwagenchauffeur van het toilet terugkeerde, was zijn vrachtwagen verdwenen. De politie en de FBI onderzoeken inmiddels de zaak.

De LG G2 maakt gebruik van een zogenaamd "Back Button"-concept, wat betekent dat alle knoppen op de achterzijde van het toestel zijn geplaatst. Daarnaast is het toestel voorzien van een 2,26GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800-processor, een 13-megapixel camera en een 2,1-megapixel webcam/frontcamera en Android 4.2 Jelly Bean. De G2 kent verder veel bijzondere functionaliteiten, zoals KnockOn (waarmee je twee keer kan tikken op het scherm om het te ontgrendelen) en Slide Aside (voor vloeiende multitasking tussen verschillende apps met een swipebeweging).

De LG G2 is reeds in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf 549 euro (16GB).

Verder lezen...

- LG G2 hands-on test

LG G2
LG G2

Cnet


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws