Interessant:

Philips introduceert Fidelio L2 en M1 koptelefoons

nieuws 4 oktober 2013 om 12:36

Philips breidt haar Fidelio collectie uit met twee hoofdtelefoons voor mensen met een passie voor muziek en design, de bedrade high end Fidelio L2 en de draadloze M1.

De Fidelio L2, opvolger van de bekende L1, is lichter en comfortabeler gemaakt en biedt een nog hogere geluidskwaliteit. De M1 zorgt voor extra gemak en 'no strings attached' dankzij de Bluetooth functionaliteit in combinatie met aptX (Android), AAC (Apple) en SBC voor het streamen van muziek in hoge kwaliteit.

Fidelio L2

Om volop te kunnen genieten van hoogwaardige geluidskwaliteit, is de Philips Fidelio L2-hoofdtelefoon uitgerust met neodymium-drivers van 40 mm. De halfopen achterzijde zorgt voor een zuivere en natuurlijke geluidsweergave, zodat je elke beat en elk instrument kunt horen met de helderheid die de artiest bedoeld heeft. De hoofdtelefoons zijn uitgerust met speciaal ontworpen aluminium oorschelpen voor een optimale akoestiek. De schuine stand van de oorschelpen sluit aan bij de natuurlijke vorm van het hoofd en zorgt voor meer helderheid.

Philips Fidelio L2
Philips Fidelio L2

De oorschelpen zijn zodanig herontworpen dat het 3,5 mm dikke snoer rechtstreeks op de hoofdtelefoon kan worden aangesloten voor meer gebruiksgemak. Voor mensen die veel onderweg zijn, kan de Fidelio L2 worden dichtgeklapt en veilig opgeborgen in het bijgeleverde zachte stoffen beschermetui.

Philips Fidelio L2
Philips Fidelio L2

Fidelio M1

De M1 combineert de flexibiliteit van Bluetooth met de geluidskwaliteit van het Fidelio-merk, en is daarmee de ideale hoofdtelefoon voor mensen met een passie voor geluid en muziek. In tegenstelling tot andere Bluetooth-hoofdtelefoons maakt de M1 gebruik van de nieuwste Bluetooth 4.0-standaard in combinatie met aptX (Android), AAC (Apple) en SBC voor het streamen van muziek in hoge kwaliteit.

Philips Fidelio M1 - Wit
Philips Fidelio M1 - Wit

 

De Philips Fidelio M1-hoofdtelefoon is uitgerust met sterk magnetische neodymium-drivers van 40 mm die zorgen voor een breed dynamisch bereik, zodat je ook de subtielste details van je favoriete nummers kunt horen. De gesloten achterzijde van de oorschelpen zorgt voor uitstekende geluidsisolatie en beheerste en dynamische bastonen, zodat u elke beat en elk instrument kunt horen met de helderheid die de artiest bedoeld heeft.

Philips Fidelio M1 - Opgevouwen
Philips Fidelio M1 - Opgevouwen

De Philips Fidelio L2 heeft een adviesprijs van 279 euro. De Philips Fidelio M1 is nu verkrijgbaar in het zwart, zwart met oranje stiksel en wit voor een adviesprijs van 249,99 euro.

portablegear.nl