Interessant:

Sony introduceert Walkman F886 met NFC

nieuws 5 september 2013 om 17:05

Sony introduceert de NWZ-F886, een high-end mediaspeler in de Walkman-serie met een 4-inch touchscreen en Android 4.1. Dankzij support van NFC, WiFi en Bluetooth biedt de F886 ook uitstekende connectiviteit.

De Sony NWZ-F886 ondersteunt de High-Resolution Audio-technologie, waarmee een signifcant beter geluid worden geboden dan van een CD. Daarnaast is de speler voorzien van andere hoogwaardige geluidstechnologieen, zoals S-Master HX (om geluidsvervorming en ruis op alle frequenties te voorkomen) en Clear Audio+ (voor een helder en realistisch geluid).

De NWZ-F886 is dankzij NFC eenvoudig draadloos te pairen met andere apparaten met NFC, zoals speakers, headphones, HiFi- en Home Cinema-systemen. Heb je apparaten zonder NFC, dan kan je rekenen op ondersteuning van Bluetooth en WiFi.

De NWZ-F886 heeft een 4-inch display en draait op Android 4.1 Jelly Bean. De Google Play Store wordt ondersteund. De speler heeft drie toetsen aan de zijdes voor een vlotte bediening en komt met 32GB geheugen. Sony belooft een accuduur van 35 uur (bij regulier mp3's) en van 26 uur (met High-Resolution Audio).

De Sony NWZ-F886 ligt vanaf oktober in de winkels voor 319 euro.

Sony Walkman NWZ-F886
Sony Walkman NWZ-F886

 

portablegear.nl


Gerelateerde producten