Interessant:

Phone House sluit deal met Media Markt

nieuws 26 juni 2013 om 12:57

Media Markt Saturn Holding Nederland en Phone House Nederland maken vandaag bekend een intentieverklaring te hebben ondertekend die een samenwerking mogelijk maakt.

De afgelopen jaren voerde Media Markt Saturn Holding in haar winkels een aantal pilotprojecten op het gebied van telecom uit. Phone House was een van de partijen die deelnam aan deze projecten. Als resultaat van deze succesvolle test maken Media Markt Saturn Holding en Phone House nu bekend de intentie uit te spreken verder te gaan samenwerken op telecomvlak. Beide organisaties richten zich de komende maanden op het samenstellen en ondertekenen van het samenwerkingscontract. 

Met een netto-omzet van 21 miljard euro en meer dan 65.000 werknemers in 2012 zijn Media Markt en Saturn de grootste consumentenelektronicaketens van Europa. In Nederland zijn er 30 Media Markt en 12 Saturn vestigingen. De merken Media Markt en Saturn worden onafhankelijk van elkaar geleid. De Media-Saturn Group bezit op dit moment meer dan 940 winkels in vijftien landen.

Gordon Scholz CEO van Media Markt Saturn Holding Nederland geeft aan: "Wij zien de 'connected world' als een zeer belangrijke route richting groei en zijn erg blij met de mogelijkheden die deze intentie tot samenwerking biedt." Nick Willcox CEO Phone House Nederland deelt die mening: "Wij zijn erg opgetogen over deze mogelijkheid om ons niveau van service en ervaring in de ‘connected world’ ook aan de klanten van Media Markt en Saturn te kunnen gaan bieden."

portablegear.nl