Interessant:

Koning Willem-Alexander geluk wensen via Samsung Galaxy S4

nieuws 10 april 2013 om 19:07

1 mei is de eerste werkdag van koning Willem-Alexander; die dag ligt ook de Samsung Galaxy S4 in de winkels.  Daarom komt Samsung met een wensactie voor de koning waarmee je een S4 kan winnen.

Vanaf 3 april zien mensen op de Facebook-pagina van Samsung Mobile de Samsung Galaxy S4 op een troon staan. Mensen kunnen bellen, sms'en, chatten, een foto of een video uploaden om hun persoonlijk gelukwens op het "toestel" achter te laten. Al deze berichten zijn vervolgens voor iedereen toegankelijk: je kunt door de menu's van het toestel gaan om alle berichtjes, video's en e-mails van anderen te bekijken.

De grote klapper van de campagne vindt plaats op 1 mei: niet alleen de dag dat de Galaxy S4 in de winkels ligt, maar ook de dag waarop Willem-Alexander voor het eerst op zijn troon zit. Het toestel zal die dag, boordevol gelukwensen, aan Willem-Alexander worden aangeboden.

Iedereen die een bericht achterlaat dingt automatisch mee naar het winnen van de Galaxy S4, via het achtergelaten e-mail adres, telefoonnummer of Facebook-profiel. De deelname kan ook gedeeld worden op sociale kanalen.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

portablegear.nl