Interessant:

ALDI Wolfgang AT-AS40SE verschijnt opnieuw in mei

nieuws 13 maart 2013 om 16:17

De ALDI Wolfgang AT-AS40SE, de vanaf 2 maart bij de ALDI verkrijgbaar was maar razendsnel was uitverkocht, verschijnt aankomende mei opnieuw bij de supermarktketen.

Ambiance Technology, de fabrikant van de Wolfgang AT-A40SE, zegt overvallen te zijn door het succes van het toestel. De Android 4.0-smartphone, die zaterdag 2 maart bij supermarktketen ALDI voor 119 euro in de schappen kwam, was binnen een uur uitverkocht. Om teleurgestelde klanten tegemoet te komen, zal het toestel begin mei opnieuw in de winkel liggen. 

Eric Schouten van Ambiance Technology beweert dat hij de snelheid waarmee de nieuwste Wolfgang uit de schappen van de ALDI verdween, niet heeft voorzien: "De Wolfgang AT-AS40SE, zoals het toestel officieel heet, is niet het eerste toestel dat we op de markt brengen. Maar ik geef toe dat in dit geval de vraag onze stoutste verwachtingen heeft overtroffen. Klanten zijn daardoor teleurgesteld. Om hen tegemoet te komen zullen we aan de roep om een herhaling gehoor geven. Uiterlijk begin mei hopen we de Wolfgang 4.0" tegen dezelfde prijs opnieuw te kunnen leveren."

Schouten belooft dat het toestel deze keer in grotere aantallen uitgeleverd zal worden. "We kunnen het risico dat het toestel voortijdig uitverkocht zal zijn niet helemaal uitsluiten maar het heeft dit keer zeker zin ervoor in de rij te gaan staan."

De ALDI Wolfgang 4.0 (AT-AS40SE) draait op Android 4.0 en beschikt verder onder meer over 4GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD), een 5-megapixel camera, een VGA-webcam, een dual-core processor, WiFi, Bluetooth en GPS.

ALDI Wolfgang 4.0 (AT-AS40SE)
ALDI Wolfgang 4.0 (AT-AS40SE)

portablegear.nl