Interessant:

Nokia Lumia 620 in maart in Nederland

nieuws 18 februari 2013 om 13:18

De Nokia Lumia 620, Nokia's nieuwste budget-smartphone met Windows Phone 8, komt in maart in Nederland op de markt voor een adviesprijs van 259 euro.

De Nokia Lumia 620 beschikt over een nieuwe dual-shot kleurtechniek die garant staat voor opvallende kleur- en textuureffecten. Hierdoor zijn wisselende kleurschakeringen en mooie diepte-effecten te zien. Je kan de look van je Nokia Lumia 620 aanpassen aan je persoonlijke smaak en stijl, en je hebt daarbij de keuze uit zeven verschillende verwisselbare covers. 

De Lumia 620 beschikt verder over exclusieve Nokia-cameramogelijkheden. Zo voegt Cinemagraph eenvoudige animaties toe aan foto's. Smart Shoot maakt één perfecte foto van meerdere afbeeldingen en verwijdert daarbij ongewilde objecten uit de foto. Aan de voorzijde heeft de Nokia Lumia 620 een VGA-camera.

Nokia Lumia 620
Nokia Lumia 620

De Nokia Lumia 620 biedt verder toegang tot kaarten en navigatie en locatiemogelijkheden met Nokia Maps, Nokia Drive, Nokia Transport en het exclusieve Nokia City Lens. Nokia City Lens toont op het scherm door de cameralens via augmented reality informatie over plekken in de buurt.

Net als de Nokia Lumia 920 en de Nokia Lumia 820 heeft de Nokia Lumia 620 een speelse en jonge uitstraling. De Nokia Lumia 620 is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder magenta, geel, cyaan, wit en zwart. De verkoopadviesprijs voor de Nederlandse markt bedraagt 259 euro.

portablegear.nl